Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /storage/content/44/195244/yllan.se/public_html/wp-content/themes/ikoncept_yllan/functions.php on line 50 » Arrangör YLLAN | Mässa – Konferens – Nöje

Arrangör

Vill du ha en kick-off med världsartister, seminarier, galamiddag för 100-tals personer eller ett litet arbetsmöte i trivsam ostörd miljö?

Vi har lokalerna och resurserna att ordna arrangemangen. Önskar du så tar vi ett helhetsansvar och ser till att ditt arrangemang blir lyckat från början till slut.

Välkommen att kontakta oss för mer information.

Bo i närheten?

Boende ordnar vi på valfritt hotell. Du väljer bland högklassiga hotell på gångavstånd eller bland charmiga hotell vid havet eller på Österlen.

Se lista över hotell i närheten av kristianstad

Hitta hit

TILLGÄNGLIGHET

Vi är medvetna om hur viktigt det är att snabbt och enkelt hitta en parkeringsplats. Därför finns 600 gratis parkeringsplatser att tillgå bredvid Yllans entré.

Yllan ska vara en plats för alla människor. Det är viktigt att även du som har en funktionsnedsättning kan nå exempelvis utställningsmontrar och toaletter utan problem.

Information om Yllans parkering och tillgänglighet

LOKALER

Vi erbjuder kongressalar av olika typ och storlek med plats för upp till 1500 personer, bankettsal för upp till 750 sittande och konferensutrymmen för små eller stora grupper.

Vi erbjuder tjänster och utrustning som är nödvändig för ett lyckat resultat.

Se våra lokaler