Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /storage/content/44/195244/yllan.se/public_html/wp-content/themes/ikoncept_yllan/functions.php on line 50 » Besökare YLLAN | Mässa – Konferens – Nöje

Besökare

Vår personal ger service av högsta klass och jobbar hårt för att göra arrangemangen lyckade.
I våra generöst tilltagna lokaler i centrala Kristianstad går varje år ett 15-tal mässor och 100-tals konferenser av stapeln. Som Kristianstads nöjesarena har vi också ett spännande program med folkkära artister och festkvällar med middag och underhållning.

Bo i närheten?

Boende ordnar vi på valfritt hotell. Du väljer bland högklassiga hotell på gångavstånd eller bland charmiga hotell vid havet eller på Österlen.

Se lista över hotell i närheten av kristianstad

Hitta hit

TILLGÄNGLIGHET

Vi är medvetna om hur viktigt det är att snabbt och enkelt hitta en parkeringsplats. Därför finns 600 gratis parkeringsplatser att tillgå bredvid Yllans entré.

Yllan ska vara en plats för alla människor. Det är viktigt att även du som har en funktionsnedsättning kan nå exempelvis utställningsmontrar och toaletter utan problem.

Information om Yllans parkering och tillgänglighet